Gordijnen

Gordijnen maken het ‘af’

Raambekleding is onmisbaar om een ruimte die uitstraling te geven die u ervan verwacht. Gordijnen kleden een ruimte aan en maken het ‘af’. In ons advies houden wij bovendien rekening met andere gewenste functionele aspecten zoals geluidsdemping, verduistering en isolatie. Wij bieden een veelvoud aan oplossingen en nemen u ook de confectie, levering en plaatsing uit handen.
Gordijnadvies doen we aan huis om tot een optimaal resultaat te komen. We werken met een grote collectie stoffen van diverse merken.
De stoffen die passend zijn in uw interieur bekijken we samen in uw omgeving, eventueel overdag én ’s avonds. Op verzoek kunnen wij grote zichtstalen aanleveren zodat u een beeld krijgt hoe het eindresultaat er echt uit gaat zien.

“Wij vonden het heel prettig dat Annette eerst bij ons thuis kwam om onze wensen te bespreken en onze smaak in te schatten. De gordijnstalen die ze daarna meebracht pasten echt bij ons, al waren we zelf waarschijnlijk nooit op deze keuzes gekomen. Het hele proces van kiezen tot plaatsing verliep probleemloos. We zijn er elke dag weer blij mee.

Senioren appartement Zeist

Het is duidelijk dat Annette een passie heeft voor stoffen en gordijnen.” 

Gordijn atelier Boom

advies interieur gordijnadvies stoffen styling kleur gordijnen

klik op de kleine afbeeldingen