styling & behang

finishing touch

Bij de (re)styling van ruimtes kijken wij naar een aantal belangrijke aspecten: de functie, de plaats, uw persoonlijkheid en stijl, de vorm, de decoratieve en ruimtelijke effecten. Wij creëren met onze expertise en creativiteit, een passend interieur en/of een geschikte huisstijl. Binnen deze stijl worden alle andere keuzes voor de aankleding en inrichting van de ruimte op elkaar afgestemd tot een verfrissend, origineel, harmonieus en persoonlijk interieur. Styling verzorgt net het stukje toegevoegde waarde om een goed basis interieur tot leven te brengen en persoonlijker te maken. Een eenvoudige maar sprekende toepassing hierbij is het gebruik van (bijzonder) behang. Kleurrijk of juist heel subtiel kan het een ruimte net die extra "touch" geven.

Wij bezoeken de belangrijkste Europese beurzen en inkoopcentra om op de hoogte te blijven van alle interieur en styling ontwikkelingen.

"Annette is specialiste op het gebied van kleur en interieur en heeft een zeer goed inzicht in en gevoel voor sfeer. Ze voelde ons haarfijn aan waardoor ons huis nu echt een thuis is geworden."

Jaren 30 woonhuis te Zeist

 

interieurontwerp design particulieren advies armatuurplan inrichting verbouwen renovatie bouwplan project stoffering gordijnen verbouwing interieurstyling kleuradvies meubilairadvies lichtplan ontwerp meubels
klik op de kleine afbeeldingen