Interieur

Interieurs precies in uw stijl

Delight of Living adviseert u over diverse interieurvraagstukken. Van een aanpassing van de bestaande indeling tot het volledig ontwerpen en (her)inrichten van uw huis of bedrijf.


Interieurontwerp

Op basis van uw eisen- en wensenpakket realiseren wij een interieurontwerp dat aansluit bij de bestaande situatie waardoor er een geheel ontstaat tussen de nieuwe en de blijvende elementen. De mogelijkheden op interieurgebied zijn onder andere: (her)indeling van het interieur (vloerplan), meubelontwerp, ontwerp van kastenwanden of ander vast meubilair op maat, keuken- en badkamerontwerp, openhaardontwerp.


Interieurstyling

Bij de (re)styling van ruimtes kijken wij naar een aantal belangrijke aspecten: de functie, de plaats, uw persoonlijkheid en stijl, de vorm, de decoratieve en ruimtelijke effecten. Wij creŽren met onze expertise en creativiteit, een passend interieur en/of een geschikte huisstijl. Binnen deze stijl worden alle andere keuzes voor de aankleding en inrichting van de ruimte op elkaar afgestemd. Middels een uitgewerkt stylingplan realiseren we een verfrissend, origineel, harmonieus en persoonlijk interieur.
Wij bezoeken de belangrijkste Europese beurzen en inkoopcentra om u een eigentijds advies te kunnen geven.

"Annette is specialiste op het gebied van kleur en interieur en heeft een zeer goed inzicht in en gevoel voor sfeer. Ze voelde ons haarfijn aan waardoor ons huis nu echt een thuis is geworden."

Jaren 30 woonhuis te Zeist

interieurdesign ontwerpen styling advies gordijnen huisstijl vloeren meubelontwerp advies ideeen binnenhuis interieur

klik op de kleine afbeeldingen